Izgubljena ljubav- 17. epizoda !

Izgubljena ljubav / Aci Hayat / Gorki život

Izgubljena ljubav- 17. epizoda !

By  | 

mqdefaultIzgubljena ljubav- 17. epizoda !

Mehmet obaveštava Bekira da mu je sin u njegovim rukama.Nermin je ljuta jer joj se Ender ne javlja na pozive, ona smatra da je on u naručju druge žene.Filiz pokušava da ga opravda i govori joj da možda postoji razlog što ne odgovara na njene pozive.Nermin od Erdžu traži adresu manekenke kod koje misli da se Ender nalazi.Mehmet govori Enderu da ga je Nermin odabrala zbog novca, a ne zato što ga voli.

Nakon što se Ender vrati kući besan je i grubo razgovara sa Nermin.On je sa masnicom na oku govori da je bio kod manekenke, ali ona mu govori da zna da nije jer je išla kod nje da proveri.

Kasnije Ender govori Filiz da je on učinio sve da ga Nermin zavoli, ali da ona i dalje misli samo o onom variocu.Mehmet odlazi na poslovni sastanak sa Filiz.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site