Jama 109. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 109. epizoda!

By  | 

Jama 109. epizoda!

Kočovali i Čukur preduzimaju mere zarad spašavanja Efsun i Nehir,dok se Jamač suočava sa teškim iskušenjem. Ono što će se desiti u tim momentima, od kojih zastaje dah, postaće predmet rasprave.

Nakon poslednjih dešavanja koja je doživeo, Džengiz se uz Kulkanovu pomoć ponovo diže na svoje noge. Ispunjeni besom kao nikad pre, Erdeneti će, povlačeći nov potez, uvući kompletan Čukur u veliku opasnost.

Dok se na jednoj strani bori sa Erdenetima, a na drugoj bavi iznenadnim dešavanjima u naselju, Jamač istovremeno aktivira i plan kojim će Džengiza saterati u ćošak. Na kraju momenata prepunih akcije, Kočovali će preduzeti prvi korak, koji će dovesti do kraja jednu iznenđujuću osobu iz porodice Erdent.

Sve epizode serije Jama

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site