Jama 87. epizoda!

Jama- Çukur

Jama 87. epizoda!

By  | 

Jama 87. epizoda!

Dok Čataj svom svojom snagom nastavlja da gazi preko Čukura, ono što čini neće pogoditi samo muške članove porodice Kočovali, već i ženske. Kad Selim, Džumali i Akin zapadnu u situaciju neefikasnosti, diskutuje se ko će štiti Čukur.

Stanovnici Čukura postaju sve očajniji, tako će i Čataj uspostaviti novčanu nagradu za Jamačev život. Vartolu pokuša da zaštiti Jamača, te će se u trenutku naći na meti i igraće se nemilosrdno sa onima koji ih napadaju zarad novca.

U isto vreme dok razvoj dešavanja u Čukuru duboko pogađa Karadžu, uslediće i međusobno zbližavanje sa Azerom, koji pokušava da je zaštiti. Jamač nalazi sklonište, kod osobobe kod koje se nismo nadali, dok ga Čataj postepeno, sve više i više pritešnjuje.

Sve epizode serije Jama ( Čukur)

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site