Jiji Maa - 20. 8. 2018. - Falguni odlazi u Mumbaj sa Utarom i ugleda Šreju živu!

Vesti

Jiji Maa – 20. 8. 2018. – Falguni odlazi u Mumbaj sa Utarom i ugleda Šreju živu!

By  | 

Ujutru,
Falguni i Utara su spremile kofere i spremne su za put u Mumbaj. Sujaš, Vidan i Nijati se pozdravljaju sa njima u holu kuće.
Nijati pokuša da popriča sa Sujašem i da mu kaže za Falguninu želju, ali je Falguni uhvati za ruku i spreči. Nijati onda kaže da je bila uplašena da pošalje Falguni samu tamo jer su joj teroristi pretili. Sujaš potvrdi i kaže da je hteo da ide sa njom, ali mu ona nije dopustila to. Falguni se nasmeje i kaže mu da neće biti sama – ona je tu uz Utaru, a i Utara je tu uz nju. Međusobno će se čuvati. Nijati joj daruje mali idol božanstva i zagrli je. Plače. Falguni se sa njima pozdravi i ode odatle, a i Utara pođe za njom.

U Mumbaju,
Utara i Falguni su stigle u bolnicu.
Utara grli Falguni i kaže joj da ne ide na ovu operaciju. Ona počne da plače i kaže da nije lepo oteti ženi to. Falguni odgovara da je san svake žene da ima dete, i ona želi to. Utara je pita ko ju je sprečio, neka ne ide na tu operaciju i neka zaboravi obećanje dato Šreji. Falguni odbija to i kaže da će zasigurno ispuniti obećanje, neka joj ona (Utara) da snagu ako ova oslabi.
Nastavak na sledecoj strani

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site