Juvrađ Vir Sing Bundela izlazi iz zatvora!

Odbačena

Juvrađ Vir Sing Bundela izlazi iz zatvora!

By  | 
Juvrađ i Mukta

Juvrađ i Mukta

Juvrađ Vir Sing Bundela izlazi iz zatvora!
Dobro ste pročitali, lik popularnog zloće, Juvrađa Vir Sing Bundele, uskoro se ponovo vraća u seriju!

Kao što naši čitaoci pamte, Juvrađ (Saurabh Raj Jain) je osuđen na zatvor zbog pokušaja silovanja Mukte (Sreejita De). Sada će doći do velikog preokreta nakon što Juvrađ izađe iz zatvora nakon dugih 5 godina!

Pouzdan izvor nam kaže da je snimanje epizoda za nov preokret već počelo. Međutim, Saurabh, kojeg trenutno u Indiji gledaju u ulozi Krišne u seriji “Mahabharata”, na Star Plusu, neće glumiti ovog “novog” Juvraja. Produkcijska kuća trenutno traži novog glumca koji će glumiti Juvrađa spremnog da se osveti Mukti!

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


U narednim epizodama, Mukta odlazi na intervju za razgovor. Vlasnik firme (čije lice nećemo videti) odmah će zatražiti od svojih zaposlenih da prime Muktu. Mukta će biti jako srećna kada primi poziv iz firme. Međutim, neće biti svesna da je vlasnik iste niko drugi do Juvrađ! On će smisliti veliku igru i spletkariti protiv Mukte, a čak će pokušati i da joj rasturi brak!

Izvor nam kaže da će kasting za lik Juvrađa biti finalizovan za par dana.

Spremite se za još jedan obračun Juvrađ-Mukta!

Izvor: http://www.tellychakkar.com/tv/tv-news/yuvraj-stage-comeback-colors-uttaran-saurabh-raj-jains-replacement-the-cards

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *