Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – od 136. do 139. epizode

Indijske Serije

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – od 136. do 139. epizode

By  | 

Kako da nazovem ovu ljubav? 2 – od 136. do 139. epizode

Preveo: Sebastijan 😀

136: Niranđan obavesti Anđeli o dolasku Ajinkye i Aditi. Zamoli je da im spremi hranu. Anđeli isto prenese Asti. Za to vreme, Đaja i Sođal su se u potpunosti urotile protiv Aste i rade sve protiv nje. Abej je kivan jer ga Đoti ignoriše. Ajinkya i Aditi stižu u vilu Agnihotrijevih.

137: Šlok pomeša Aditi sa Astom, i tom prilikom, Aditi mu se predstavi. Nudi mu grickalice, koje on odbije. Šlok se suočava sa Astom koja sprema nešto u njegovoj spavaćoj sobi. Niranđan zamoli Ajinkya da održi predavanje u njegovom (Niranđanovom) institutu.

138: Aditi se onesvesti. Doktor konstatuje da joj je povišen krvni pritisak. Niranđan savetuje Aditi da onda ostane sa njima, u Agnihotri vili. Đoti odlučuje da uradi test za trudnoću. U međuvremenu, Asta podeli svoju ljubavnu priču sa Aditi, a Šlok se kasnije raspituje o tome.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


139: Na Anđelino insistiranje, Asta složi Šlokov orman uz Aditinu pomoć. Šlok postaje uznemiren nakon nekog telefonskog poziva i viče na Astu. Đoti svane kada sazna da je trudna, pa odlučuje da zatraži potvrdu i od ginekologa. Neka narukvica ispadne iz Šlokove košulje i pukne.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site