Kako vreme prolazi od 206 do 210 epizode - Turske-Serije.Net

Kako vrijeme prolazi | Ali

Kako vreme prolazi od 206 do 210 epizode

By  | 
Kako vreme prolazi od 206 do 210 epizode

Dzemile

 206 do 210 epizode

207 epizoda
Ajdin, Osman i njihovi drugovi opet prave nerede po ulicama grada i ispisuju parole po zidovima kuća. Mete nailazi u sred njihove akcije, potpuno šokiran Osmanovim ponašanjem. Između dva brata dolazi do svađe, pa čak i fizičkog obračuna. Hakanova loša finansijska situacija brine Ahmeta koji mu zato nudi posao u pravnom birou Konfederacije. Ajče očekuje romantično iznenađenje, koje je Mete spremio samo za nju.
208 epizoda
Meteu je dozlogrdilo da gleda kako mu Ajdin uvlači brata u probleme, i zato na sred ulice dolazi do fizičkog obračuna između njih dvojice. Zabrinut za Hakanovu finansijsku situaciju, Ahmet mu pronalazi posao u pravnom birou Konfederacije. Ajče očekuje romantično iznenađenje, koje je Mete spremio samo za nju. Karolin je rešila da proda Alijevu staru kuću, pa su sva njegova deca tim povodom dobila sudski poziv.
209 epizoda
Sulejman dolazi po Deniz da je vodi u staru kuću gde su živeli Soner i Ajlin, da boravi par dana sa svojim ocem. U želji da provede lepe trenutke sa svojim tatom i da se zbliže, Deniz mu daje svoju kutiju punu uspomena na Ajlin. Od tuge i besa, i dalje optužujući Deniz za Ajlininu smrt, Soner svojom reakcijom čini da Deniz pobegne. Berin moli Hakana da se nađu i da razgovaraju.
210 epizoda

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ajdin predaje pištolj Džemalu kao po dogovoru. Međutim, stvari ne prolaze kako je planirano i Džemal biva upucan, a na mesto zločina se ubrzo pojavljuje policija. Ekrem saopštava Karolin da je kupio Alijevu kuću. Džemile, Hasefe i deca odlaze u staru kuću gde ih sećaju kako lepe, tako i ružne i tužne uspomene.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *