Karipski cvet 104. i 105. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 104. i 105. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 104. i 105. epizoda!
104 epizoda
Ester moli Guiomar da svedoči u njenu korist. Guiomar pristane. Alberto moli Yvete i Katiju da svedoče u njegovu korist. Cassiano predlaže da i Samuca bude svedok, ali Ester se s tim ne slaže. Cristal nastupa u “Karipskom cvetu”. Ester kaže da više nije ljubomorna na nju. Ester dobiva starateljstvo nad kćerkom. Inspektor ispituje Helija u vezi s Dionisiom. Maria Adilia nosi jelo Quirinu. Alberto okrivi Ester jer je izgubio starateljstvo nad kćerkom. Doralice nazove Quirina i moli ga da joj pomogne da usvoji devojčicu Beatriz. Kod Samuela je slavlje zbog Esterinog uspeha. Donato i Bibiana posete Helija, ali on ih ne želi primiti. Alberto optuži Guiomar da je pomogla u njegovu porazu.
105 epizoda
Viridiana kaže Tais da pripazi na Candinhova osećanja jer će on uvek biti dete. Tais kaže da su njih dvoje samo prijatelji. Dom Rafael kaže Cassianu da je povukao tužbu protiv njega. Guiomar razgovara sa advokatom o tome da Dionisio prizna Candinha. William pita oca hoće li se Doralice za stalno vratiti. Njih dvojica putuju da se nađu s njom. Dionisio kori Alberta jer nije došao na sastanak s Kanađanima. Alberto obeća da će se fokusirati na tvrtku. Dionisio priređuje zabavu za kanadske deoničare i poziva medije. Dok on govori o novom ugovoru, Guiomar ulazi i predstavlja Candinha kao Dionisiovog sina. Dionisiju pozli, odnose ga iz sobe. Ester i Cassiano traže kuću koju bi kupili. Dionisio shvata da će morati priznati Candinha.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *