Karipski cvet 34. epizoda! Ester prekida vezu sa Cassianom!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 34. epizoda! Ester prekida vezu sa Cassianom!

By  | 

Karipski cvet 34. epizoda! Ester prekida vezu sa Cassianom!
Alberto i Guiomar razgovaraju. Guiomar kaže da neće otići. Mila kaže Nataliji da ne prihvata majčinu vezu sa Julianom. Ester se brine za budućnost Udruženja. Juliano primeti da je Natalia ljuta na telefonu i zabrine se. Samuel predaje ček koji je dobio od nemačke vlade. Carol pokušava razgovarati sa Milom, ali ona veruje da će se mama vratiti tati. Dionisio primeti da je njegova nacistička medalja nestala. Piloti istražuju dokumente načelnika Gonçala. Juliano traži Nataliju. Ester moli Lindauru da je pokrije ako je Alberto bude tražio. Tais traži Donata kako bi mu zahvalila jer je skrio Cassiana. Dionisio se brine zbog nestale medalje. Donato govori Bibiani da je Helio pregazio i ubio turistu. Ester govori Cassianu da je Alberto ucenjuje, te prekida vezu s njim.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *