Karipski cvet 114. i 115. epizoda! Ester je trudna!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 114. i 115. epizoda! Ester je trudna!

By  | 

Karipski cvet 114. i 115. epizoda! Ester je trudna!
114 epizoda
Alberto bunca. Guiomar zove psihijatra. Mila prosi Cira. Dionisio je u svim novinama, te mora predati pasoš policiji. Nicole se vozi na biciklu sa Williamom. Candinho nosi Dionisiju poklon. Dionisio baci poklon, a Candinho se rastuži. Fred i Cristal odlaze na Marizeinu proslavu. Inspektor poseti Samuela i sazna da je Dionisio zapravo Klaus Wagner.
115 epizoda
Amaralina sluti da je Ester trudna. Manolo predstavi Samuelu i Lindauri svoju unuku Auroru. Dionisio smišlja kako će pobeći. Guiomar se posvađa s Albertom. Cassiano se brine za Ester. Guiomar se čudi Albertovom ponašanju. Ester doživi nesreću. Alberto joj priskače u pomoć te otkrije da je trudna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *