Karipski cvet od 106. do 108. epizode!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet od 106. do 108. epizode!

By  | 

Karipski cvet od 106. do 108. epizode!
106 I 107 epizoda
Dionísio odlazi po Candinha da ga odvede na ručak. Viridiana nevoljno pristaje na taj predlog. Maria uveri Viridianu da Dionisio ne može ništa Candinhu. Candinho odlazi na porodični ručak. Quirino dolazi u sirotište i moli Doru da mu objasni svoj nestanak. Ona mu pokaže Beatriz i kaže da čeka da je usvoji. Ester predaje Isabel fasciklu. Narednici kažu da će se Dionisiju suditi u Europi. Alberto pita dedu šta će biti s nasljedstvom.. Manolo upoznaje Viridianu i njenu porodicu, te je oduševljen njima. Alberto se želi sastati sa Silvestreom
108 epizoda
Dionisio ugleda Ester i Cassiana .Tais govori Bibiani o Heliju. Kupac Linove kolekcije nazove Carol i kaže da je prodaja iznad očekivanja. Natalia pomaže Julianu da spakuje svoje stvari i donese ih kod nje. Inspektor dopusti Ester i Cassianu da slušaju Dionisiovo ispitivanje. Mili smeta Julianova riblja skulptura. On popusti i baci je. Doralice usvoji Beatriz i svi se vrate u Vilu. Dionisio izmišlja priču o donaciji novca Heliju, ali inspektor i Lira mu ne veruju. Na izlasku iz policije Dionisio ugleda Guiomar i Nicole. Carol otvori Linu račun u Natalu. Amaralina vodi Cristal na ručak.. Samuel pokaže prsten od turmalina koji je napravio za Ester.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *