Karipski cvet 109. i 110. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 109. i 110. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 109. i 110. epizoda!
109 epiyoda
Guiomar čestita Nicole jer je tužila Dionisija za rasizam. Alberto pritiska Silvestrea kako bi on ponovo podmetnuo eksploziv u rudniku, ali Silvestre ne pristaje. Ester poseti Cassiana u rudniku. Silvestre sve prizna Cassianu, a on mu oprosti. Moli ga da mu pomogne da uhvate Alberta. Juliano i Natalia odlaze na ultrazvuk i otkriju da će dobiti kćerku.Oni smišljaju ime za devojčicu.Cassiano pokaže avion koji je kupio Ester. Cassiano je zaprosi na romantičan način.Alberto sazna za Esterin izlet i podivlja. Nakon što se Quirino i Doralice vrate kući, Nicole pokupi stvari kako bi otišla. Quirino je sprečava. Doralice pristane da ostane.
110 epizoda
Alberto beži pred rudarima, Cassianom i narednicima. Skrhani Alberto dolazi kući, a Guiomar ga teši. Došao je dan Julianovog venčanja. Svi se pripremaju. Bibiana i Donato su kumovi. Quirino slavi. Doralice se oseća odbačenom. Natalia razgovara sa Doralice, ali ne nalaze zajednički jezik. Dora odlazi sa venčanja. Ljubomorna je jer Quirino pleše sa Nicole. Duque zaprosi Guiomar. Quirino i Doralice se svađaju zbog ljubomore. Juliano i Natalia odlaze na medeni mesec. Duque kaže g. Chicu i gđi Oliviji da je Alberto ponovo pokušao razneti rudnik. Cassiano ih umiruje i kaže da će to rešiti.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *