Karipski cvet 52. i 53. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 52. i 53. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 52. i 53. epizoda!
52 epizoda

Cassiano i Duque razgovaraju. Cassiano kaže Duqueu za rudnik. Mila kaže Reinaldu da se Natalia zaljubila u Juliana. Lino i Carol se poljube. Reinaldo zamoli Juliana da čuva Nataliju. Duque odlazi u Albuquerqueov ured kako bi saznao više o rudniku. Cassiano sazna da se Ester vraća Albertovoj kući. Cassiano odlazi tamo kako bi poželio Samuci laku noć. Dionisio ugleda Cassiana i Ester kako se ljube.

53 epizoda

Cassiano misli da je našao rudnik. Juliano i Doralice odlaze kod lekara. Candinho vodi Cassiana i Duquea u rudnik. Nataliji je loše. Quirino se brine zbog Doralice. Cassiano udari Alberta. Natalia govori Julianu da misli da je trudna.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site