Karipski cvet 55. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 55. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 55. epizoda!
Cassiano vodi Samucu u Dionisiovoj kući. Alberto ga izaziva. Helio kaže Duqueu da je firma prihvatila ponudu za prodaju rudnika. Tais i Helio se posvadjaju. On je bezobrazan prema Bibiani. Cassiano javlja pilotima da je otkrio tajnu pistu. Donato obeća Lipeu i Marize da će otići na vožnju brodom. Samuca moli Ester da ne dopusti da uhvate Cassiana. Cassiano kaže Duqueu da ne želi nikakav novac od dom Rafaela. Duque je oduševljen jer je Nicole dovela Guiomar da peva u baru. Duque se ponudi da ode s Cassianom u policiju, ali Cassiano ne pristane. Juliano i Quirino pokušaju skriti Natalijinu trudnoću pred Doralice. Mila sluti da je Natalia trudna. Policija ispituje Cassiana te on sazna da bi mogao dobiti kaznu do godinu dana.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site