Karipski cvet 111. i 112. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 111. i 112. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 111. i 112. epizoda!
111 epizoda
Nicole doručkuje sa Quirinom te odlazi kako ne bi poremetila njegov odnos s Doralice. Doralice traži razvod. Zapovednik Mantovani sretne Tais u restoranu. Guoimar pokušava razvedriti sina, ali on ne reaguje. Dionisio dolazi i njih se dvojica posvađaju. Dionisio ga smeni u firmi. Cassiano i Ester razgovaraju o tužnom Albertovom stanju. Yvete poseti Alberta. Alberto smišlja plan protiv dede. Zapovednik i Candinho smišljaju kako će napraviti leteći tanjir. Alberto uveri Helija da nema ugovora I da će mu Dionisio dati 10 miliona. Helio se zamisli i zatraži da mu odmah uplati tih 10 miliona. Dionisio ne pristaje na ucenu i moli Castra da to reši. Alberto pridobije Castra na svoju stranu. Nicole napušta Quirinovu kuću.
112 epizoda
Ester i Cassiano se sele u novu kuću. Quirino moli Doralice da ode iz njegove kuće. G. Dionisio odlazi u firmu. Iznenadi se kada ugleda Alberta u uredu. Njih se dvojica posvađaju. Lino pokaže baki novu kuhinju. Quirino kaže Williamu da je Dora otišla. Manolo se vraća Samuelovoj kući, a on ga ispituje gde je Aurora. Manolo ga umiruje. Cassiano i Duque prirede Marize rođendansku proslavu. Bibiana i Donato su im zahvalni. Helio zove Liru da mu nađeadvokata. Alberto odlazi kod Ester i nosi dar za Laurinhu. Tu napravi veliku galamu. Samuca zove Cassiana da odmah dođe. Cassiano zapreti Albertu da više ne smije doći u Esterinu kuću.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *