Karipski cvet 3. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 3. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 3. epizoda!
Dom Rafael vodi Cassiana na svoje imanje. Ester i Alberto odu da se provozaju. Doralice i Quirino razgovaraju i razmenjuju poglede. Donato i Helio se prepiru. Alberto i Ester odlaze do rudnika. Ester se povredi. Avion Dom Rafaela se pokvari. Cassiano ga uspeva sigurno spustiti. Juliano kaže Quirinu da bi se trebao oženiti sa Doralice. Ona prizna Zuleiki da je zanima Quirino. Ester pita Alberta o njegovoj majci. On se rastuži jer mu mnogo nedostaje.

Cassiano uspeva popraviti avion Dom Rafaela.Javlja Lindauri da je imao problem, jer Ester ne može dobiti. Ester vraća verenički prsten Dionisiju. Alberto kaže Dionisiju da se ženi sa Ester. Ona se brine jer nema vesti od Cassiana. Dom Rafael pregleda dijamante i uoči da su to kristali soli. Cassiana zatvaraju na imanju Dom Rafaela. Cassiano tu upozna Duquea. Ester zove Cassiana na telefon. Dom Rafael se javi, ali ništa ne kaže. Ona misli da je Cassiano negde gde nema signala. Duque kaže Cassianu da se ne nada da će se izvući iz zarobljeništva.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *