Karipski cvet 19. epizoda!Cassiano saznaje da je Albert oženio Ester!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 19. epizoda!Cassiano saznaje da je Albert oženio Ester!

By  | 

Duque dolazi u Cassianovoj kući. Quirino ne želi reći Samuelu zašto je dao otkaz, ali Samuel to sam otkrije. Marize ignoriše Donata. Samuel je tužan kada ugleda Samucino odlikovanje. Chico kaže Cassianu da je Ester udata za Alberta. Samuel uzima odlikovanje i moli Samucu i Willianu da nikome to ne kažu. Donato i Bibiana se prepiru u vezi sa vaspitanjem dece.

Cassiano odlazi Albertu i udari ga. Ester pada u očaj kada otkrije da je Cassiano živ. Samuel pokaže Quirinu odlikovanje i njih dvojica odluče istražiti Dionisiovu prošlost. Dionisio predoseća da će se u Albertovom životu dogoditi oluja zbog Cassianovog povratka. Chico kaže Tais i Oliviji da se Cassiano vratio. Ester pokuša sprečiti Cassianov susret sa Samucom. Olivia pita sina šta mu se događalo proteklih sedam godina.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *