Karipski cvet 48. i 49. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 48. i 49. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 48. i 49. epizoda!
48 EPIZODA
Svi pomažu pri selidbi Udruženja ka Viridiani. Ester shvati da je zaboravila otići po kćer u školu i brzo odjuri. Natalia i Juliano se pomire. Ester se uznemiri kada sazna da je Alberto odveo Laurinhu. Ester odlazi u firmu po kćer i posvađa se s Albertom pred njegovim advokatima. Ciro je srećan jer Mila ne putuje u Sao Paulo s ocem. Helio traži Ester knjigovodstvene knjige Udruženja. Deca iz Udruženja su kod Viridiane. Cassiano zaključa kuću i odnese ključeve Albertu. Dugque vodi Amaralinu Oliviji i Chicu. Cura zamoli da stanuje tu. Alberto dolazi radosno kući. Guiomar ne može verovati da se raduje na štetu mnoge nesrećne dece. Dionisio kaže da Alberto želi uništiti Ester.

49 EPIZODA
Duque pozove Guiomar na piće u “Karipski cviet”. Ona prihvati poziv. Teresa dolazi u bar. Duque je dočeka. Alberto takođe dolazi u bar. Duque se zabrine. Guiomar nije drago jer je njen sin okružen nepoznatim ženama. Zuleika odlazi Heliju, ali on je otera. Ester moli Juliana da je odveze u bolnicu. Cassiano se uznemiri zbog Albertove prisutnosti u baru. Cassiano se sastane sa Julianom na ulici i sazna da je Laurinhi loše. Cassiano vodi sa Ester Laurinhu u bolnicu. Guiomar sazna da je Laurinha u bolnici i zabrine se. Kaže to Albertu i šokira se da mu nije stalo. Helio pokušava razgovarati sa Bibianom kako bi objasnio situaciju između Alberta i Ester. Ona ne želi da ga sluša.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site