Karipski cvet 62. epizoda!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 62. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 62. epizoda!

Cassiano ispriča zapovedniku šta mu se događalo tokom zarobljeništva. Dada, Candinho i Lino razgovaraju o pismu koje je baka dobila u vezi s njihovom mamom. Oni odluče da sakriju  pismo, ali Viridiana sve čuje. Tais i Ester su srećne jer su kupile nove buggyje. Zapovednik je saznao da je avion dom Rafaelov, te Cassiano odluči otići dom Rafaelu nakon što mu je Duque rekao gde je.

Viridiana želi otići Carol kako bi ona na internetu potražila njenu kćer. Helio pokušava razgovarati s Albertom, ali on ga otera iz ureda. Helio zato odlazi Dionisiju, ali i Dionisio ga ne želi poslušati. Carol odlazi kod Lina da mu objasni kako će tražiti mamu na internetu. Traži majčinu sliku, ali Viridiana je spalila sve slike. Carol se doseti da snime video s porukom majci.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site