Karipski cvet 62. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 62. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 62. epizoda!

Cassiano ispriča zapovedniku šta mu se događalo tokom zarobljeništva. Dada, Candinho i Lino razgovaraju o pismu koje je baka dobila u vezi s njihovom mamom. Oni odluče da sakriju  pismo, ali Viridiana sve čuje. Tais i Ester su srećne jer su kupile nove buggyje. Zapovednik je saznao da je avion dom Rafaelov, te Cassiano odluči otići dom Rafaelu nakon što mu je Duque rekao gde je.

Viridiana želi otići Carol kako bi ona na internetu potražila njenu kćer. Helio pokušava razgovarati s Albertom, ali on ga otera iz ureda. Helio zato odlazi Dionisiju, ali i Dionisio ga ne želi poslušati. Carol odlazi kod Lina da mu objasni kako će tražiti mamu na internetu. Traži majčinu sliku, ali Viridiana je spalila sve slike. Carol se doseti da snime video s porukom majci.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *