Karipski cvet 63. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 63. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 63. epizoda!
Alberto izbaci Ester iz kuće.Samuel se zbog svega naljuti na Alberta, ali ubrzo se smiri. Cassiano kaže Tais da odlazi na put i moli je da to nikome ne kaže. Ona se zabrine. Samuel savetuje Ester da prestane istraživati Dionisija. Zapovednik Franco i Tais odlaze na večeru. Doralice dolazi kući, a Quirino je pita zašto kupuje časopise za trudnice. Ona mu kaže da želi pomoći Nataliji.

Bibiana govori porodici da ih je Helio pozvao na rođendansku proslavu. Helio ugleda Franca i Tais u restoranu, te provocira Tais. Cassiano dolazi u hotel. Ester ga nazove i kaže mu da ju je Alberto izbacio iz kuće. Rodrigo i Ciro šetaju gradom i traže devojke.  Rodrigo ugleda Amaralinu i prati je. Ona ga ugleda i sruši  se nasred ceste. Franco izjavi Tais ljubav. Viridiana snimi video za svoju kćer. Duque kaže Francu da je Cassiano sam otputovao u Rio kako bi našao dom Rafaela. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *