Karipski cvet 86. i 87. epizoda!

Karipski cvet-Flor do Caribe

Karipski cvet 86. i 87. epizoda!

By  | 

Karipski cvet 86. i 87. epizoda!
86 epizoda
Cassiano, Duque i Chico se dogovore o zapošljavanju radnika. Amaralina pritiska Lindauru i Tais kako bi je zaposlile kao vozačicu. Ester joj odluči dati priliku. Amaralina vozi Rodriga. Pukne joj guma i ona je odluči sama zameniti.
. Ester i Lindaura se brinu za Samuela i odlaze kući. Tamo nalaze poruku da je otišao draguljaru. Shvate da je otet. Odvezli su ga u luku i zaključali u prostoriju s vodom kako bi se utopio. Ester sve ispriča Cassianu, a on odlazi moliti za pomoć.Piloti spasu g. Samuela. Carol i Mila pomažu Nataliji da organizuje venčanje. Carol predlaže Linu da napravi venčanicu.
87 epizoda
G. Samuela odvoze helikopterom u bolnicu. Isabel javi Ester i Lindauri da su pronašli Samuela. One odlaze u bolnicu. Lekar kaže da Samuel nije u teškom stanju, ali da mu treba posebna nega. Isabel traži premeštaj u drugi grad. Mantovani se iznenadi, ali udovolji joj. Helio preuzima mesto podpredsednika firme. Svi su iznenađeni. Alberto se posvađa sa dedom.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site