Kasautii Zindagii Kay - 252. epizoda - Anurag doživi nesreću!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 252. epizoda – Anurag doživi nesreću!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 252. epizoda – Anurag doživi nesreću!

Anurag pokušava da smisli neki plan kako bi on započeo puđu sa Prernom. Maasi izjavi da će Prerna i Bađađ izvesti puđu. Anurag lukavo izvede stvari, tako da se služavka saplete i padne na Bađađa. Bađađu je odeća umrljana. Kuki približi Anuraga i Prernu i navodi ih da urade puđu. Prerna se priseti da je ormar zaključan i brzo smisli izgovor. Kaže svešteniku da puđu može obaviti i Kuki. Anurag i Kuki zajedno rade “aarti”.
Prerna se u sobi susreće sa Bađađom. On joj se izvinjava što je napravio haos po sobi. Ona mu otvori ormar da se presvuče.
Bađađ se ubrzo pojavi dole, on i Prerna obave puđu. Kasnije, on (Bađađ) otkrije Anuragu da dobro zna da je to bilo njegovo maslo. Anurag veli da to i nije tako velika stvar, s obzirom na to da je on (Bađađ) njemu srušio ceo svet.
Prerna zove Bađađa i pita da li je pretio Anuragu. Ovaj misli da je Anurag beba koja plače, optužuje ga za stvari koje nije uradio. Kasnije prizna da mu jeste pretio jer je bio ljut. Izađe kako bi se pozabavio nekim stvarima.
Anurag nazove Prernu i požali joj se za Bađađa. Iznenada, dok priča telefonom, udari ga auto. U automobilu je Bađađ.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - moderator i prevodioc. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site