Kasautii Zindagii Kay 227. epizoda! Anurag oduzima Bađađu kuću?

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay 227. epizoda! Anurag oduzima Bađađu kuću?

By  | 

Bađađ oseća spokoj kad vidi kćer kako spava mirno sa Prernom. Njegova majka oseća njegovu sreću. Bađađ joj kaže da nakon mnogo vremena Kuki mirno spava.Njegova majka ide da probudi Prernu i Kuki za doručak.

Anurag organizuje sastanak i investitorima nudi 50 posto profita ako mu pomognu da sruši Bađađa. Vrlo taktično ih natera da se slože i Nivedita je impresionirana kad gleda Anuraga.

Anurag dolazi u Bađađovu kuću bez najave. On govori Bađađu da je oženio njegov svet i da mu je uništio život. Anurag mu kaže da se pakuju. Bađađova kuća sada pripada Anurugu. Bađađova kuća je bila deo njegove poslovne imovine i Anurag je uzeo. Bađađ mu kaže da ne uzima to lično i da napusti imanje.On kaže da će u suprotnom obećanje dato Prerni pre braka morati da prekrši.
Anurag im daje jedan dan i odlazi. Razmišlja da će mu se sada i Prerna vratiti. Prerna razmišlja da zaustavi Anuraga od preduzimanja tako drastičnog koraka. Anurag govori Anupu i Nivediti da je Bađađ prvi put bio uplašen. On razmišlja da se Prerna udala za Bađađa zbog novca i da će mu se sada vratiti.Anupam kaže Anuragu da su je on i Nivedita poslali kod Bađađa dok je on bio u zatvoru.

Anurag dobija poziv od Prerne.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site