Kasautii Zindagii Kay - 254. epizoda - Prerna se suoči sa Bađađem!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 254. epizoda – Prerna se suoči sa Bađađem!

By  | 

Kasautii Zindagii Kay – 254. epizoda – Prerna se suoči sa Bađađem!
Doktor zamoli Prernu da pusti Anuragovu ruku. Ona se priseti Bađađovih reči da je sada udata za njega. Ugleda i Šivani, koja je ljuta na nju, u bolnici. Šivani je krivi da je uništila Anuragu život i napravila mu problem. Prerna je ošamari. Izjavi da joj je stalo do Anuraga i da želi da on bude srećan. On takođe mora da shvati da mu ona nije suđena. Doda da je nju Bađađ prihvatio sa svim manama i vrlinama, toliko da nije uvređen što ona i Anurag žive pod istim krovom. Šivani joj iznenada otkrije da je Bađađ pokušao da ubije Anuraga. Prerna se šokira čuvši ovo, ali je istovremeno i uverena da Bađađ nikada ne bi ubio čoveka. Šivani ispriča sve i veli da je svojim očima videla Bađađa u automobilu koji je naleteo na Anuraga. Krivi Prernu za sve i kaže joj da bira između Anuraga i Bađađa.
Prerna je slomljena, opet ode da vidi Anuraga.
Bađađ se priseća kako je udario Anuraga autom, i oseća krivicu jer ga je ostavio povređenog na putu. Vrati se da ga odvede u bolnicu, ali saznaje da je već prevezen tamo.
Vrati se kući, misli da ga je Nivedita možda odvela u bolnicu. Odluči da prizna sve Prerni. Maasi mu govori da je Prerna izašla. On je napet, ode da razgovara sa njom.
Prerna stigne kući i upita Bađađa da li je udario Anuraga autom? On prizna svoju grešku što šokira Prernu.
Anupam pokušava da dobije Anuraga na telefon, dok Nivedita krivi Prernu da je promenila njenog brata. Njih dvoje se posvađaju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site