Kasautii Zindagii Kay – 455. epizoda – Komo sazna da je Sneha Samida!

Indijske Serije

Kasautii Zindagii Kay – 455. epizoda – Komo sazna da je Sneha Samida!

By  | 


Kasautii Zindagii Kay – 455. epizoda – Komo sazna da je Sneha Samida!
Komo dođe u sirotište. Prebaci Čandriki kako vodi nevladinu organizaciju kao paravan, a niko ne zna koliko je zapravo pohlepna. Čandrika je odvede kod usnule Samide u sobu i Komo se šokira kad shvati da je ona zapravo Sneha.
Kuki priznaje Prerni da je onaj momak zapravo zaljubljen u nju, a i ona u njega i da se radi o Košiku, Anuragovom sestriću. Prerni je drago i kaže joj da je Košik dobar mladić, sviđa joj se. Kuki se obraduje.
Čuvari uhvate Košika i Moniša.
Anupam pokušava da stupi u kontakt sa Niveditom. Ona se seća njegovih reči i tužna je. Razmišlja kako Anurag i dalje voli Prernu. Ne zna šta da radi, to će biti loše po njega.
Direktorka je neprijatno iznenađena Košikovim i Moniševim postupkom i reši da nazove Anuraga.
Komo pristane da da pare Čandriki kako ne bi rekla Prerni da joj je Samida ćerka. Samida se probudi i čuje mali deo razgovora, kako je Komo rekla Čandriki da je ucenjivač, ali ništa joj nije jasno.
Direktorka je pozvala Bađađa i on saznaje da je Kuki suspendovana sa koledža i da je Prerna već znala za to. Direktorka dodaje da su uhvatili Košika na delu i da je jasno da je Kuki kriva. Košik se ubacuje da to nije tačno. Direktorka zove Bađađa, Prernu i Kuki da dođu kako bi se razjasnilo sve. Bađađ je besan i veruje da je Košik loš momak, te da je Kuki zaista kriva za krađu testova sa koledža. Ljuti se što mu Prerna ništa nije rekla. Prerna mu objašnjava svoje razloge. Kraj epizode

Pozdrav svim sajtovcima od moderatora i prevodioca - Tempeste! Želim vam prijatan boravak na našem sajtu, tu smo zbog vas!

    How to whitelist website on AdBlocker?

    How to whitelist website on AdBlocker?

    1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
    2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
    3. 3 Refresh the page and start browsing the site