Kćerke 50. epizoda!Kćerke kraj serije!

Kćerke- Gospodja Fazilet i njene kćeri

Kćerke 50. epizoda!Kćerke kraj serije!

By  | 

Kćerke 50. epizoda!Kćerke kraj serije!
Jagizov život gubi ravnotežu kada se suoči sa istinom svog života. Hazim se odriče Sinana. Selin koristi šansu,i usred haosa izazvanog otkrivanjem istine beži od policije,ali ne može pobeći od tužnog kraja.

Fazilet se,ne znajući da je ćerka sluša,priseća svoje bolne prošlosti, a Hazan je šokirana onim što saznaje sasvim slučajno od svoje majke.Gokhan prati Jasemin i Kudreta, želi da sazna šta to Kudret krije, te to dovodi Jasemin u veliku opasnost.

Dok Jagiz gubi sve što ima, Fazilet je spremna da ispuni svoju majčinsku dužnost, što do sada nije mogla da učini, Jagiz se sprema da sve ostavi za sobom. Dok Hazan skuplja hrabrost da ispriča sve Jagizu, put je vodi do istine o njoj samoj. Fazilet, koja je sa velikom pohlepom ušla u vilu, uvlačeći svoje ćerke u svoje igre, odatle izlazi dok se životi svih mijenjaju.

Sve epizode serije Fazilet i njene kćeri

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site