Koji je razlog neuspjeha serije EGO?

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Koji je razlog neuspjeha serije EGO?

By  | 

Erkenge Guven Olmaz ili skraćeno Ego je turska serija koja je počela sa emitovanjem u februaru ove godine. Međutim, ova serija nije uspjela da se izbori za drugu sezonu i finale pravi 21. maja sa svega 13. epizoda.

Mnogi su se pitali šta je razlog za ovakav neuspjeh serije koja je mnogo obećavala. Jedan od razloga je sigurno scenario, kako tvrde fanovi. Kako su odmicale epizode, čini se da su se scenaristi počeli da gube konce i da prikazuju dosta nelogičnosti. Neki tvrde da je čak došlo do promjene ljudi koji pišu ovu dramu. Najveći broj pritužbi fanova jeste da se mnogo prostora dalo sporednim likovima, konkretno Elif dok su Sibel i Erhan koji su glavni glumci, u 2h epizode prikazani svega 10 minuta.
Osim toga, fanovi smatraju da je potpuno pogrešno napisan lik Erhana koji je u seriji nesnađen i ne zna se koju voli i kakav je njegov stav.
Osim scenarija, u javnost je izašla vijest o skandalima na setu ove serije između glavnih glumaca Melise i Alperena. Ovaj popularni glumački par je već dijelio ekran u seriji “Carpisma/ Sudar” i zaludjeli su sve svojom hemijom. Šta se desilo u ovoj seriji pa je to izostalo? Naime, priča se da je zbog kašnjenja Melise i odlaska Alperena sa seta, odnos ovo dvoje glumaca došao do samog kraja. Alperen je izjavio da je to nesporazum i da je otišao u svoj karavan zbunjen razvojem svog lika. Svjedoci smo da se Alperen nije snašao u svom liku i da kvalitetan glumac nije pokazao svoj puni potencijal u ovoj seriji. Izostala je i njihova hemija upravo zbog prethodno navedenih stvari. Popularni glumci su se po završetku snimanja otpratili sa društvene mreže Instagram što potvrđuje ove navode.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *