Ego - 11. epizoda!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 11. epizoda!

By  | 

Ego – 11. epizoda!

Nakon što sazna od Tundžaja da je Elif izgubila bebu, Sibel odlazi do Elif. Razgovara sa njom lijepo i govori joj da Erhan ima pravo to da zna. Elif je optužuje da je ona kriva za sve. 

Erhan i Elif se nađu i ona mu uplakana kaže istinu. On je slomljen jer ga je lagala, jer je krila. Da je rekla istinu, bio bi uz nju. Ona se pravda da nije željela da ga izgubi. Ali Erhan joj kaže da je gotovo, više se ne poznaju.

Erhan slomljen sjedi na klupi, Sibel mu prilazi. On se iznenadi što je ona ostala. Sibel mu govori da nije mogla otići i ostaviti ga u takvom stanju. Zagrle se.

Sibel pripremi večeru za Erhana. On je zamoli da ostane. Pita je da li je može zvati ženom. Ona govori da ne može, želi da upozna pravog Erhana, sve o njegovom životu i djetinjstvu. Sutradan, Erhan je vodi u prvu vožnju gradskim autobusom. Zatim joj ispriča o svom ocu, kako je i dalje bijesan na njega i kako se plašio da neće biti dobar otac. Tundžaj zaprosi Elif.

Sibel vodi Erhana u bioskop, zakupi cijeli da budu sami. On je impresioniran. 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Sibel i Erhan dolaze kod njenog oca i porodice na večeru. Ali Tundžaj ne dolazi sam, on je sada sa Elif. 

Epizodu možete pogledati OVDE

Ostale epizode možete pronaći OVDE

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *