Ego - 12. epizoda!

Ego - Erkege Güven Olmaz - Muškarcima se ne može verovati

Ego – 12. epizoda!

By  | 

Ego – 12. epizoda

Dok su Sibel i Erhan mislili da je Elif potpuno nestala iz njihovih života, suočili su se oči u oči sa njom na večeri u vili. Sibel je sigurna da Elif nije odustala od Erhana.
No, ovaj put se neće povući, boriće se za Erhana. Kako napetost raste, saznaju da je Burhan imao srčani udar. Svi dolaze u bolnicu i Elif im govori da je stanje njenog oca ozbiljno i da mu ne smije reći da su Erhan i ona rastavljeni jer to njegovo srce neće izdržati.
Erhan pristaje da glumi da je sa njom zbog dobrobiti Burhana. Sa druge strane, Sibel je krivo i shvata to kao dio Elifine igre. Ali daje podršku Erhanu. Trudi se da ga razumije. 
Sa druge strane, Sanem odlazi sa Zaferom i nazove Sibel da čuje njihov razgovor. On želi da je prisili da bude sa njim, ali Erhan i Sibel stižu na vrijeme i spašavaju je. Njen otac uspije riješiti svoj posao i Sanem ostaje sa njima. 
Erhan se zahvali Sibel na podršci i govori joj da Burhan želi da odu na planinu. Sibel je krivo, biće sam sa Elif, a i medeni mjesec odlažu zbog toga. Erhan je smiruje i na korak su od poljupca. Sa druge strane, Tundžaj i Elif su u bolnici i saznaju da Elif više ne može imati djecu. Ona je slomljena. 
Sve epizode možete pronaći OVDE 
Epizodu možete pogledati OVDE 

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


 

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site