Kosem 35. ep.!Kosem je u životnoj opasnosti!

Kosem

Kosem 35. ep.!Kosem je u životnoj opasnosti!

By  | 

Kosem 35. ep.!Kosem je u životnoj opasnosti!
Prevod:Anabela.Hvala!:D
Sultan Murad objavi svoju odluku u vezi Faryine sudbine! Pobunjenici koji su pokušali da ubiju Valide Kosem sultaniju su nestali!
Kada Murad sazna da je izvršen atentat na njegovu majku, on se vraća iz pohoda. On započinje istragu u vezi tog atentata i postavlja im zamku sa namerom da ih uhvati! Princeza Farya ga zaštiti!
Sultanija Atike ima šokantan predlog za Silahtara. On otkrije svoja osećanja vezana za Gevherhan. Tajna princa Kasima, koju je skrivao od svih, konačno je izašla na videlo.
Murad ispunjava sva obećanja koja je dao Faryi. Ona krene da se vrati u svoju zemlju, i zatekne je veliko iznenađenje.
Ona je dovedena pred Muradom koji će je lično kazniti. Uverena je da će Murad da je pogubi, a skrhana kada čuje njegovu pravu odluku.
Kosem sultanija je ranjena i u životnoj opasnosti.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Kako iskljuciati AdBlocker na ovom sajtu?

Kako iskljuciti adBlocker?

  1. Kliknite nad AdBlock ikonicu u desnom gornjem uglu brousera (obicno ikonica u obliku crvenog kruga).
  2. Kliknite na znak tacno pored "Enabled on this site" ili kliknite "Disable on this website" ili "Whitelist the website" - zavisi koji adBlocker koristite.
  3. Refresujte stranicu da biste bez ometanja koristili sajt!