Kraljica noći 11 epizoda!Kartala povredjuje zatvorenik!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: Unknown
Price: Free

Kraljica noći / GECENIN KRALICESI

Kraljica noći 11 epizoda!Kartala povredjuje zatvorenik!

By  | 

gecenin-kralicesi-12-yeni-bolum-fragmaninda-kartal-olecek-mi-izle-6796223Kraljica noći 11 epizoda!Kartala povredjuje zatvorenik!

Selin je teško kada vidi kako Kartala odvode u pritvor. Mert dolazi do Esre koja se ne oseća baš dobro i govori sestri da je Kartal otišao i da je gotovo sve, da više ne tuguje zbog njega.Jedini svedok za Kartalovu nevinost je Aziz, ali se on još nije probudio iz kome. Kartal traži načine kako da izadje iz zatvora i uhvati Osmana koji mu je sve smestio.Selin se mnogo zabrinula zbog Kartala.

Osman misleći da sve ide po planu, smešta se u firmu. Međutim, dobija neočekivani poziv, jer Kartal hoće da se vidi sa njim. Taj sastanak neće proći lagodno po Osmana, i on donosi važnu odluku posle toga.Huma donosi odluku da se rastane od Hakana, ali Hakan ne prihvata njenu odluku. On saznaje koji su Oktajevi planovi i počinje da ga prati. Aziz se budi iz kome.

Kartal saznaje ko je pucao u Aziza i govori to svom prijatelju i advokatu.Kartal u zatvoru dolazi u sukob sa nekim ljudima, te govori advokatu da je tu nesnošljivo i da mora da pobegne.U posetu Kartalu dolazi mali Osman i pita ga da li je on njegov otac.Kartalu podju suze na oči dok gleda u svog sina.Nakon toga jedan od zatvorenika prilazi Kartalu, Kartal pada.Da li je zatvorenik povredio Kartala??

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno