Kraljica noći 15 epizoda ! Kraljica noći kraj serije !

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Kraljica noći / GECENIN KRALICESI

Kraljica noći 15 epizoda ! Kraljica noći kraj serije !

By  | 

gecenin-kralicesi-15Kraljica noći 15 epizoda ! Kraljica noći kraj serije !

Esra je svojom voljom Kartalu dala slobodu, аli odlučuje da mu oduzme njegovu najveću sreću. Prouzrokuje da Selin doživi nesreću. Huma se suočava sa izborom, da li da se odluči između čoveka koji je sve ove godine bio njena podrška ili za svoju jedinu ljubav.Mert se izborio sa svojom mračnom prošlošću, i na putu je ka svom novom životu. Niko nije ni slutio da će Aziz ostaviti porodicu – čovek koji je imao potpunu vlast nad njima.Selin i Kartal i pored svih poteškoća krunišu svoju ljubav brakom.

Kartal, Esra, Huma i Mert, nakon što se situacija smiri, postaju toliko jači da mogu sami napisati svoju sudbinu. Spremni su da postanu gospodari svoje sudbine koja im je poverena na čuvanje. Naučili su da jedini put koji vodi ka sreći je preko strpljenja, ljubavi i spokoja.

Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno