Lockdown Ki Love Story – 11. ep. – Dhruv donese odluku!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 11. ep. – Dhruv donese odluku!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 11. ep. – Dhruv donese odluku!

Sonam se izvini Dhruvu zbog Pratapovog ponašanja.
Sve se vrati u normalu i Dhruv kaže Sonam da siđu dole sa svima.
Sheetal namerno provocira rekavši da se Sonam neće preseliti u Prayagraju da bi pomogla Dhruvovim roditeljima. Indirektno pokuša da nahuška Nutan i Shashikanta protiv Sonam. Dhruv se iznervira što je Sheetal ponovo pokrenula tu temu.
Dhruv saopšti roditeljima da nikad neće naterati Sonam da da otkaz. Sonam zamoli Dhruvove roditelje da je podrže u njenim snovima. Sheetal govori Sonam da žena uvek treba da se žrtvuje zbog porodice.
Pratep odgovara da neće udati svoju ćerku u porodicu koja traži od nje da se odrekne karijere. Dheeraj se iznervira što njega smatraju beskorisnim, da nije sposoban da se brine za svoju porodicu.
Shashikant kaže da i on želi da čuje Sonaminu konačnu odluku. Dhruv se nervira što njegov otac priča o stvarima koje se neće desiti.
Sonam ćuti. Nutan kaže Shashikantu da ode da ga više ne bi vređali tu. Dhruv stane u Sonaminu odbranu i kaže da on neće dozvoliti da Sonam okonča karijeru. Ako imaju problem sa Sonam, neće je oženiti. Ali ako ne bude oženio Sonam, neće oženiti nijednu drugu.
Shashikant ode odatle. Nutan je napeta što Dhruv neće da oženi nijednu osim Sonam.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *