Lockdown Ki Love Story – 110. ep. – Dhruv je otet?!

Indijske Serije

Lockdown Ki Love Story – 110. ep. – Dhruv je otet?!

By  | 

Lockdown Ki Love Story – 110. ep. – Dhruv je otet?!

Sonam moli Nutan da je pusti da bude u kući zbog Dhruva. Nutan kaže Shashikantu da odabere – ili će Sonam ostati ili ona. Shashikant kaže da će Sonam ostati tu, ovo je i njegova kuća i može da dovede koga hoće, kao što je ona dovela Milky, on je doveo Sonam. Nutan spakuje stvari i obavesti Shashikanta da će biti u Sheetalinoj sobi dok je Sonam tu. Shashikant joj kaže da radi šta želi.
Dhruv prospe supu na Milky. Ona u besu uključi aparat za gašenje požara i zaključa Dhruva u sobu. On počne da se guši i doziva upomoć. Nutan gurne Sonam koja dotrči tu. Svi pokušavaju da otvore vrata. Sonam kroz prozor uđe u Dhruvovu sobu i tom prilikom povredi nogu koja počne da krvari. Ona izbaci aparat za gašenje požara napolje, motkom otvori vrata i izvede Dhruva.
Doktor se pobrine za Sonam i kaže da je Dhruv dobro, ona je na vreme izbacila aparat za gašenje požara i spasila ga. Dhruv ispriča Nutan da ga je Milky zaključala u sobu i uključila aparat za gašenje požara jer nije hteo da jede supu. Nutan ošamari Milky i iskritikuje je, a potom se zahvali Sonam što je spasila Dhruvov život. Dhruv pita Nutan je l’ nije ljuta na Sonam. Nutan kaže da nije. Dhruv je zagrli.
Milky spakuje stvari i ode. Nutan pristane da Sonam i Dhruv odu na sladoled. Sheetal pita Nutan da li je prihvatila Sonam i zaboravila da ima snaju. Nutan odgovara da nije ništa zaboravila, može da podnese Sonam zbog Dhruvovog oporavka. Shashikant se zahvali Nutan, danas je pokazala šta je majčinska ljubav.
Neki ljudi obaveste Jaiswalove da devojka iz njihove kuće leži onesvešćena na putu. Oni požure i zateknu Sonam onesvešćenu. Nutan pita gde je Dhruv.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Gledaćete: Shashikant pročita pismo otmičara u kom pišu dva uslova da bi pustili Dhruva živog: prvi je 2.500.000 rupija a drugi je razvod Dhruva i Milky.

Ja sam vaš moderator Jeca, družili smo se i na starom sajtu. Želim vam prijatan boravak na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site