Lola (Bella Calamidades) - od 137. do 140. epizode - KRAJ SERIJE!

Lola (Bella calamidades)

Lola (Bella Calamidades) – od 137. do 140. epizode – KRAJ SERIJE!

By  | 

Prevod: Sebastijan. Hvala. 😀
137: Lola obaveštava Havijera da mora da se vrati u Orneros. Romano upita Martu da li je Havijer Lolin verenik. Prisila i Silvana stignu kući pijane, Lorensa ih izgrdi zbog takvog ponašanja. Rehina je rešila da objasni Loli i ispriča joj priču iza toga što se ona i njena kuma Lorensa stalno svađaju. Lorensa otkrije Prisili i Silvani da je iskreno zabrinuta zbog onoga što bi Marselo mogao da im kaže, da ih vidi tako pijane i na rubu srama. Nikolasa se poveri Pablu, oseća da će se i točak sreće okrenuti i za nju.
138: Prisila i Silvana, skandalizovane i mrtve pijane se sruše na pod. One pokušaju da dovuku i Rudyja u svoju sobu, pitaju Lorensu da im pomogne. Ovidio smiruje Lorensu, doda da je Marselo pravi džentlmen, on zna kako da se ponaša u takvim situacijama. Galeanovi su srećni što vide Lolu nakon toliko vremena, u tako dobrom i lepom izdanju. Oni smatraju da se muškarac, koji će je oženiti, može smatrati zaista srećnim čovekom.
Lola i Marselo se sreću još jednom…predivna je noć, odlaze kod jezera i pričaju. Ubrzo nakon toga se konačno pomire, Marselo joj otkrije da nikada nije prestao da misli na nju, voli je i ne može ni dan više bez nje… Provode noć zajedno… Ona ga zatim upita šta misli da uradi sa Prisilom, a on govori da ako i jeste bilo neke obaveze prema njoj, više je nema.
139: Rehina od svojih sinova zahteva da priznaju ko je otac Molinog deteta. Marselo i Lorensa na originalan način otpuste nesposobne služavke koje su zaposlile Prisila i Silvana. Naćo dođe u Lolinu vilu da priča sa Nikolasom i vidi svoju malu ćerkicu, ali Nikolasa ne želi da ga vidi. Marta savetuje Havijeru da preboli Lolu. Marselo odlazi kod Lole, Pablo odbija da ga pusti u vilu.
140: Marselo pronalazi Prisilu bez svesti u kupatilu, ali ubrzo shvati da se nije pokušala ubiti, i da po njoj nema krvi, već kečapa. Izbaci i nju i Silvanu iz kuće i optuži da su prevarantkinje. Rehina odlazi u posetu Moli i njenom detetu, a Moli joj kaže da joj nije potrebna njena pomoć i da ne namerava da se vrati na hacijendu Galeanovih. Marta traži od Prisile da ne napušta selo, već da se pojavi na otvaranju nove, seoske bolnice, gde će imati priliku da uništi Lolu. Na otvaranju seoske bolnice, otkriva se da je Lola taj čudesni donator i da ona stoji iza projekta sa novom bolnicom. Uz mali govor, svi prisutni saznaju da je ona Akilesova unuka. Prisila i Silvana su primorane da nastave dalje život sa Rudyjem, kojeg baš i ne podnose…
Rehina i Lorensa su konačno spašene od “kletve” neke proročice, i sada mogu ponovo da budu nerazdvojne kao pre. Njih dve su presrećne.
Lola i Marselo se venčaju, sa ostalim likovima boje bojanku srećnog kraja…

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site