Lucifer - 13. epizoda, KRAJ 1. SEZONE!

Americke Serije

Lucifer – 13. epizoda, KRAJ 1. SEZONE!

By  | 

Lucifer – 13. epizoda, KRAJ 1. SEZONE!

Amenadiel spašava Lucifera od Kloinog hapšenja i odlaze u Amenadielov ured na razgovor. Doktorka Martin se pojavljuje i savjetuje braću. Odlaze tražiti Malkolma dok Mejz pomaže Kloi u lovu na Lucifera. Amenadiel pronalazi Malkolma, oni se bore i Malkolm rani Amenadiela jednim od Mejzinih bodeža. Mejz spašava umirućeg Amenadiela s perjem koje je zadržala s Luciferovih krila. Den se predaje jer je pomogao Malkolmu, oslobađajući Lucifera od ubistva. Kloi zaplijeni Malkolmov novac i on kidnapuje Triksi kako bi je natjerao da ga vrati. Na razmjeni, Lucifer je smrtno pogođen kada interveniše kako bi pokušao spasiti Kloi i Triksi. Kloi je u smrtnoj opasnosti. Lucifer se moli Bogu nudeći da se vrati na posao za njega ako spasi Kloi. Bog vraća Luciferove moći, a Kloi ubija Malkolma. Zabrinuti Lucifer govori Amenadielu da ga je Bog – njihov otac zamolio da lovi dušu koja je pobjegla iz pakla, a to je njihova majka.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *