Lucifer - 7. i 8. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 7. i 8. epizoda!

By  | 

7: Lucifer nastavlja potragu za svojim krilima i obraća se Amenadielu za pomoć. Amenadiel isprva odbija njegovu molbu, pa Lucifer angažuje Kloi da mu pomogne. U međuvremenu, Kloi traži od Dena pomoć u istrazi slučaja Palmetto u nadi da će pronaći nešto što će potvrditi svoje sumnje protiv Malkoma, policajca koji je u komi. Krila će se očito prodati na aukciji. Lucifer odlazi na aukciju gdje se pojavljuje Amenadiel da pomogne Luciferu. Lucifer ponovo dobija svoja krila, shvatajući da je Amenadiel planirao krađu od početka. Poziva ga na plažu, gdje zapali krila. Iznenađeni Amenadiel gleda, sada ne može da prevari Lucifera. U međuvremenu, Kloi i Den pronalaze novi trag u slučaju Palmetto.

8: Osjećajući se preporođenim, Lucifer slavi svoj “ponovni rođendan” u Luxu. Malkolm, koji se takođe budi iz kome, takođe slavi svoj povratak. Kloi i Lucifer istražuju ubistvo kontroverznog terapeuta koji zagovara preljubu kao sredstvo za spašavanje odnosa. U međuvremenu, Lucifer uvlači svoju terapeutkinju, dr. Lindu Martin, u slučaj u pokušaju da “riješi” Kloin problem sa Denom. Dok rješava slučaj ubistva, Lucifer shvata šta mu se dešava. Malkolm upoznaje Kloi kako bi objasnio da onaj ko ga je ubio očito nema problema s upucavanjem policajaca. Kloi i Lucifer tada traže Malkolmovog partnera, ali ga pronalaze mrtvog uz samoubilačku poruku, dok se Den misteriozno sastaje s Malkolmom

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *