Lucifer - 9. i 10. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 9. i 10. epizoda!

By  | 

9: Lucifer je iznenađen kada ga sveštenik po imenu Frank Lawrence zamoli za uslugu; međutim, on ga odbija. Zatim se ponovo sretnu kada Kloi uvuče Lucifera u slučaj ubistva koji uključuje Ariettu, savjetnicu za mlade za koju je Frank rekao da pokušava uvući Frankovog posvojenog sina Konora u trgovinu drogom. Nakon pokušaja atentata na Franka, Lucifer ga sakriva u Luxu, gdje se povezuju oko klavira. Frank dobija poziv da se sastane s Konorom u crkvi, gdje novi diler droge Spider naređuje Konoru da ušutka Franka. Kada to ne učini, Pauk puca, a Frank uzima metak. Bijesni Lucifer zamalo ubija Pauka, ali se zaustavlja da oda počast Franku. U međuvremenu, Amenadiel podsjeća Malkolma na razlog zašto ga je vratio iz pakla: da ubije nekoga.

10: Kloi i Lucifer istražuju smrt od trovanja Javiera Ariesa, kuvara/vlasnika otmjenog meksičkog restorana kojem se Lucifer divi. Sumnja pada na Javierovog sina Juniora, ozdravljenog zavisnika od droge, i šefa kuhinje Anne, koja bi naslijedila restoran ako Juniora nema. Stvari se komplikuju iznenadnim dolaskom Kloine majke, Penelope Decker, kojoj se Lucifer takođe divi. Kod kuće, Kloi i Penelope se svađaju oko Triksi, Kloine kćerke koju ima sa Denom, zbog čega je Triksi pobjegla da pronađe Lucifera, ali ona se na kraju sprijatelji s Mejz. U međuvremenu, Malkolm otkriva Ddnu svoj plan da ubije Lucifera, a Mejz počinje posjećivati dr. Martin kao pacijent. Deb se ponovo sastaje s Malkolmom, rekavši mu da nije mogao dozvoliti da Malkolm ubije Lucifera, pa se na kraju svađaju i Den pada u nesvijest.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *