Lucifer - 32. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 32. epizoda!

By  | 

Lucifer nailazi na kriminalca koji bježi i krade mu odjeću prije nego što je pozvao policiju da ga vrati u Los Angeles. On traži od Linde da mu ukloni obnovljena krila, ali ona odbija. Kloi ga dovodi u novi slučaj, dehidrirani leš pronađen u pustinji gdje se Lucifer probudio, dok ga nadgleda njen novi poručnik, Markus Pirs. Ispostavilo se da je tijelo bogatog čovjeka, a njegov bliski prijatelj otkriva da je platio “kidnaperima” da podvale žrtvu. Pokušavajući da obnovi svoja krila, Amenadiel otkriva Luciferov par koji se samoprekinuo. Lucifer pokušava da pokaže Kloi svoje pravo “đavolje lice”, ali ne uspeva. Da bi namamio “otmičare”, Pirs nalaže Denu da se otme, što Lucifer organizuje. Međutim, u posljednjem trenutku postaje meta, sumnjajući da otmičari stoje iza njegove otmice. On ih ispituje i saznaje da je mrtav čovjek predat drugom otmičaru. Čovjek otkriva da ga je “Grešnik”, misteriozni šef kriminala, unajmio da otme Lucifera. Lucifer, čija su krila izrasla nakon što ih je ponovo odsjekao, u početku sumnja da mu je Bog vratio krila kao kaznu za slanje njegove majke u prazninu, ali na kraju dolazi do uvjerenja da je to “nešto mračnije” povezano sa Grešnikom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *