Lucifer - 80. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 80. epizoda!

By  | 

 Linda prati auto koji vozi Adriana, njena ćerka data na usvajanje. Lucifer razgovara s Amenadielom o tome da će on postati novi Bog, a na kraju razgovora odlučuje slijediti svoja c osjećanja i ne razmišljati previše, te kaže Kloi da bi trebali ozvaničiti svoju vezu ako to toliko žele.

Kada stignu na mjesto ubistva gospodina Sterlinga, ispostavilo se da je Linda uhapšena, jer je pronađena na licu mjesta. Mejz, Kloii Lucifer shvaćaju da ona pokriva nekog drugog.

Linda govori Luciferu i Kloi za svoju kćer Adrijanu i da misli da je njena kćerka upucala gospodina Sterlinga. Kasnije se Adriana predaje i priznaje zločin, iako njen dečko Owen insistira da ona nije kriva.

Istraga ukazuje na to da je Adriana bila u nekim sumnjivim poslovima s trgovcem umjetninama. Mejz prati Clivea do njegove kuće gdje se bori sa suparničkim lovcem na ucjene, za koju se ispostavilo da je Eva – ona i dalje pokušava pronaći sebe i pokušava ponovno stvoriti vrijeme u kojem je bila najsretnija s Mejz.

Obje prate Clivea do skladišta gdje pronalaze sadržaj sefa i oružje ubistva. Clive im postavlja zasjedu i u borbi Eva biva pogođena. Pošto su Adrijanini otisci bili na oružju ubistva, ona postaje glavna osumnjičena, ali Ela pronalazi dokaze koji ukazuju na to da joj je namešteno.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Linda zaključuje da je Owen podmetnuo Adrijani. Kasnije Adriana posjećuje Lindu i otkriva da zna da joj je Linda majka.

U međuvremenu, dok se pripremao da preuzme Božiju poziciju, Amenadiel dolazi do zaključka da nije spreman, Lucifer tada izjavljuje da bi mogao da riješi svačije probleme ako želi da postane novi Bog.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *