Lucifer - 46. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 46. epizoda!

By  | 

Lucifer ima noćnu moru kako Kloi umire. U svojoj potrazi da pomogne Pirsu, Lucifer koristi najnovije djelo ubijene autorice Ketlin Pike kako bi prevladao nedostatak ideja. Linda i Amenadiel nastavljaju svoju romansu u tajnosti, nesvjesni da Mejz već zna. Kloi saznaje da su likovi u Kejtlininim knjigama zasnovani na ljudima iz njenih srednjoškolskih dana. Lucifer pristaje da ode sa njom na tajno mjesto na predstojećem okupljanju kako bi pronašao ubicu. Mejz namjerno postavlja Lindu i Amenadiela na spojeve naslijepo sa njom i Todom, čovjekom kojeg Lucifer predstavlja na ponovnom okupljanju, kao osveta za njihovu prevaru. Mejz ljutito izleti nakon što Linda brani svoje postupke. Kloi i Lucifer otkrivaju da svi učesnici zabave imaju alibi osim Toda, koji objašnjava da je Ketlin imala drugačiji završetak za svoju knjigu od onoga što je želio njen urednik, a Kloi shvata da on nije ubica i koristi tu informaciju da postavi zamka za pravog. Lucifer doživi slom kada shvati da je Ketlinin rad uništen i odlazi. Linda raskine s Amenadielom zbog Mejz. Lucifer priređuje Kloi maturalnu večer koju nikada nije imala, a zahvaljujući njoj ima i prosvećenje: da bi razbio Pirsovu kletvu, mora spriječiti okolnosti koje su je izazvale.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *