Lucifer - 68. i 69. epizoda!

Americke Serije

Lucifer – 68. i 69. epizoda!

By  | 

68: Dva mjeseca nakon što se Lucifer vratio u pakao, Kloi i Mejz sada se udružuju kako bi riješile ubistvo, a takođe provode vrijeme zajedno kako bi popunili prazninu nakon odlaska Lucifera i Eve. U paklu gdje je prošlo više od hiljadu godina, Lucifer posjećuje žrtvu u svojoj paklenoj petlji i kada primjeti da se ubistvo dogodilo u Los Anđelesu, odlučuje da pokuša da ga riješi. Žrtva ubistva je Li Garner s kojim je Lucifer imao posla u prethodnim prilikama. Kloi kaže Mejz da joj više ne treba da pomaže. Kada Kloi posjeti sestru žrtve, napadnuta je, ali čini se da je Lucifer spasi. Međutim, otkriva se da je Lucifer još uvijek u paklu. Takođe, Amenadiel preuzima kontrolu nad Luxom i pokušava da počisti klub tako što ide na dilera droge. Den koristi terapiju samopomoći da se izbori.

69: Lucifer se vraća kako bi pomogao Kloi u istrazi ubistva u izolacijskom eksperimentu za buduću misiju na Mars u kompaniji koju vodi Anders Brodi. Međutim, čini se da je Lucifer drugačiji. Umjesto da iznosi želje ljudi, on iznosi njihove strahove i ima drugačije ponašanje. Kada se Mejz suoči s njim, on otkriva da je on Mihael, Luciferov brat blizanac. Želi se vratiti Luciferu i nagovara Mejz da mu pomogne. Kloi predlaže da se zbliži s Luciferom, ali na kraju otkriva da je znala da je on varalica od trenutka kada su se prvi put poljubili po njegovom povratku. Mihael kaže Kloi da je ona Božji dar za Lucifera. Amenadiel odlazi u pakao da kaže Luciferu da se vrati na Zemlju i pozabavi se Mihaelom.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *