Alehandro i Marija Hose saznaju da su Bruno i Erik platili Gabrijelu

Magična privlačnost - Sortilegio

Magična privlačnost – 40. i 41. epizoda – Alehandro i Marija Hose saznaju da su Bruno i Erik platili Gabrijelu da odglumi nesreću!

By  | 

Alehandro i Marija Hose saznaju da su Bruno i Erik platili Gabrijelu

40: Ćućo je uplašen kada m Pedro kaže da je zamoli Mariju Hose da zaposli Meće. Ćućo priznaje Pedru da je Erik dao novac Meće i Gabrielu da bi optužili Paulu da je pregazila Gabriela. Pedro moli Mariju Hose da poštedi Meće i Gabrijela. Na Alehandrovo insistiranje, Marija Hose mu ispriča kako su Bruno i Erik dali novac Meće i Garijelu da optuže Paulu. Iskoristili su što Meće i Gabrijel žive u siromaštvu, te ga moli da ih (Meće i Gabrijela) ne prijavi.

41: Alehandro govori Pedru i Ćuću da se Meće i Gabrijel moraju vidjeti sa Brunom i Erikom. Rakel zatekne Roberta i Ulisesa kako vode ljubav u stanu. Robesrto shvata da su Rakel i Ulises u vezi i uznemiren je. Ulises mu govori da nju ne voli. Alehandro je ljut na Pedra i Ćuća jer misli da su upozorili Meće i Gabrijela na opasnost. Ćućo govori da to nije moguće, sa njim su bili svo vrijeme. Vjerovatno je Bruno zaprijetio preko Erika.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site