Magična privlačnost - 82. i 83. ep. - Marija Hose se sjeti svega

Magična privlačnost - Sortilegio

Magična privlačnost – 82. i 83. ep. – Marija Hose se sjeti svega!

By  | 

Magična privlačnost – 82. i 83. ep. – Marija Hose se sjeti svega

82: Alehandro govori Mariji Hose da će vratiti svoj nekadašnji život jer je bez nje izgubljen, svi žele da joj pomognu da se sjeti. Maura pita Rakel da li Alex planira tužiti Ulisesa za otmicu Marije Hose. Rakel veli da čekaju da se Marija Hose sjeti, kao i da već prima terapiju koja će joj pomoći u tome. Mauru grize savjest jer je učestovala u otmici. Bruno želi da vidi Mariju Hose, ali ga Viktorija podsjeti da je ona Alehandrova žena.

83: Rakel govori Mauri da se prepala kada je Alehandro rekao da će tužiti Ullisesa, jer je sigurna da on nema ništa sa tim i da je Bruno sposoban za to. Maura joj govori da ne zaboravi da je i ona bila tamo u vrijeme otmice. Elena ugleda Mariju Hose i oslovi je sa Sandra, ali joj ona govori da je njeno ime Marija Hose i da joj je Alehandro muž i otac njenog djeteta. Elena se zabrine kada joj ona kaže da će reći istinu Porfiriju.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

How to whitelist website on AdBlocker?

How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site