Mala nevesta 2 - 9. epizoda - Baa oživi vidjevši Anandi!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 9. epizoda – Baa oživi vidjevši Anandi!

By  | 

Diwari izbaci sve iz sobe i uzima nakit iz sefa Ba. Međutim, njen otac, Seđal i Premđi dolaze te vrati nakit. Tu je i Kimđi, prepadnu se da je Ba mrtva jer je na podu.

Premđi govori da je on tu sa Anandi. Ba otvori oči što šokira Diwari. Kumar zajedno sa Premđi-jem smjesti Baa na krevet. Ba gleda svoju unučak Đigara i Gopala i srećna je, sada može i umrijeti. Seđal je informiše da se Đigar oženio. Stave joj Anandi u krilo. Doktor je šokiran čudom, kako je Ba ozdravila odjednom.

Ona veli da joj je Anandi dala snagu. Anandi je povezala sve rastavljene veze, ona im je kao boginja. Kimđi i Premđi se smiju i emotivni su. Baa se igra sa Anandi. Izgrdi Diwari, sada kada je živa neka joj vrati ključeve, neće postati gazdarica kuće. Kaže Seđal da ne obraća pažnju na nju i da uživa tu.

Otac zamoli Premđija da ostanu još par dana, dok se Baa skroz ne oporavi. Premđi veli da ima posla, kao i Kimđi, ne mogu napustiti sve. Baa kaže da ako odu, neće je više vidjeti živu. Svi se slože. Anandi se nasmije, Baa veli da joj je lijepo sa njom. Kasnije, Premđi govori Seđal i Kimđi da je saznao ko je zvao policiju.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Nileš je vidio da Kadvi Ba informiše doktoricu o vjenčanju. Sigurno je ona u pitanju. Doktorica Šarda pregleda Kadvi Ba i daje joj lijekove. Premđi i Kimđi dolaze, doktorica govori da nisu one prijavile. Pošle su, ali se saznale da je neko već prijavio. Kadvi govori da je srećna što Kimđi nije dozvolio vjenčanje i pita Premđi-ja što je ljut.

Najava: Odrasla Anandi trči za autom u kom je Premđi. On zaustavi auto i trči ka njoj. Pijesak joj je preko lice, on joj čisti lice. Smiju se.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *