Mala nevesta 2 - 1. epizoda - Anandi je rođena!

Balika Vadhu 2/ Mala nevesta 2

Mala nevesta 2 – 1. epizoda – Anandi je rođena!

By  | 

Epizoda počinje sa Seđal koja drži ruku svog jednog sina dok drugog drži u naručju. Govori im da će stići brzo. Dolazi do kuće komšije Kimđi i govori da su saznali da će policija doći na to mjesto gdje se odigrava dječije vjenčanje, a njegov prijatelj je otišao tamo. Kimđi govori da je rekao Prem đi da ne ide, neka ne brine, neće mu se ništa desiti.

Kaže ženi Ratan da uvede Seđal u kuću. Prem đi je na vjenčanju i govori im da ne sviraju jer se ono tajno odigrava. Nasmije se kada ljudi dovedi dosta svojih sinova i kćerke, za masovno dječije vjenčanje. Taman započnu kada ih neko upozori da policija dolazi. Kimđi dolazi po njega. Policija uhvati umiješane u ovo vjenčanje, a jedan od policajaca pogodi Prem đi i on pada na zemlju. Kimđi dolazi i spasi ga.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Ljut je na njega, snaha Seđal je došla, uplašena je za njega. Ovaj se našali, da ga spasi i od žene kako je od policije. Dolaze kući, Prem đi govori da je razmišljao od ženidbi Đigara, njegovog sina, a ako oni dobiju kćerku…Ratan je trudna opet, sigurno će biti kćerka.
Obave molitvu svi zajedno. Ratan dobije bolove, svi se zabrinu, ne bi ih trebala imati prije 8. mjeseca.

Vode je u bolnicu. Doktor govori da se beba okrenula i pupčana vrpca se zamotala oko njenog vrata. Mora na operaciju i porođaj. Kimđi ulaze kod nje unutra, Ratan mu daje narukvice da da njihovoj kćerki, povjerava mu je. Seđal i Prem đi su u hramu i mole se. Operacija počinje. Doktor izlazi i nešto kaze Kimđi. On izleti do hrama do Prem đi i govori mu da je kćerka rođena.

Prem đi kasnije govori Ratan i Kimđi da će on dati ime, oni vele da on ima prava na nju. On je odvede u kućni hram i govori da mu je to snaha. Daje joj ime Anandi. Svi se smiju. A narator govori da je dječije vjenčanje pogrešna praksa i nova Anandi je rođena da se bori protiv toga.

Najava: Svi uživaju i plešu na ceremoniji. Doktor govori da se Ratan mora odmoriti, slaba je. Kimđi govori da odmara. Kasnije, Ratan se onesvijesti. Svi trče ka njoj. Đigar uzima loptu koja je pala ispod Anandine kolijevke i obori je. Baa vikne Anandi.

Ja sam Vivian 98 i sada sam jedna od vaših moderatorki. Nadam se da ćemo nastaviti naše druženje, kao što smo to činili i do sada!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site