Mehndi Hai Rachne Waali - 55. epizoda - Kirti i Đaja su uhapšene!

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 55. epizoda – Kirti i Đaja su uhapšene!

By  | 

Mehndi Hai Rachne Waali – 55. epizoda – Kirti i Đaja su uhapšene!
Suločana nazove Jagdiševog sina pošto ima posao za njega, dok Palavi izvuče najbolje iz novonastale situacije te ispiše nešto na zatvornoj roletni svoje radnje.
Jagdišev sin isporuči slike Đaji i odlazi rekavši da su to slike sa snimanja koje je poslala Palavi. Potom obavesti Suločanu da je posao završen i uzima svoj novac od nje.
Silne žene se skupe kod Ragava kući tražeći besplatne sarije koje je navodno obećao. On se pita ko ih je doveo tu. Tu se pojavi Palavi u pobedničkom stilu, a prikazan nam je i flešbek u kom je Palavi na roletni ispisala da se kupovinom jednog sarija dobijaju još dva gratis, i Ragavovu adresu za to pored. Ragav je primoran da joj vrati ključeve od radnje kako bi Palavi smirila situaciju sa ženama. Kirti i Đaja gledaju slike oduševljene kako su ispale kada se na vratima pojavi policija koja hapsi Đaju pod optužbom da se bavi nezakonitim poslovima i da je Kirti umešana u to. Policajci im pokažu Kirtine slike sa Đajinim brojem telefona ispod i odvedu ih u policijsku stanicu. Hariš obavesti Ragava da su Kirti i Đaja uhapšene. Palavi je napeta zbog finansija ali je Krišna uverava da će uskoro profitirati pošto ovog meseca imaju manje gubitka. Palavi nazove advokat koji je informiše da je izdao nalog protiv Ragava koji je tražila.
Sa druge strane, Ragav stigne u policijsku stanicu gde se odmah posvađa sa inspektorom. Dopušteno mu je da na pet minuta vidi Kirti i Đaju. Kirti mu se kune da nije ništa uradila, dok Ragav teši i nju i majku.
Kraj epizode

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

  Leave a Reply

  Your email address will not be published. Required fields are marked *

  How to whitelist website on AdBlocker?

  How to whitelist website on AdBlocker?

  1. 1 Click on the AdBlock Plus icon on the top right corner of your browser
  2. 2 Click on "Enabled on this site" from the AdBlock Plus option
  3. 3 Refresh the page and start browsing the site