Mehndi Hai Rachne Waali – 84. epizoda - Ragav će boraviti kod Dešmukovih!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 84. epizoda – Ragav će boraviti kod Dešmukovih!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 84. epizoda – Ragav će boraviti kod Dešmukovih!

Janakamma informiše Šardu o novom stanaru koji će im se uskoro pridružiti. Suločana pokuša da ubedi Viđeja da potpiše papire za pozajmicu/kredit, dok se Šarda moli Bogu da se to ne dogodi. Viđej krene da potpiše papire pa se u tom trenutku pojavi Ragav što šokira sve prisutne. Ragav im zatim saopšti da je on novi stanar Janakamme i nazove je preko video poziva, da bi pričala sa Šardom. Ragav zatraži od Viđeja da počnu ispočetka ali on odlazi odatle. Šarda postaje emotivna kada joj Ragav spomene Palavi. Viđej dozove Šardu. Ni Mansi ne želi saslušati Ragava kada joj se obrati, dok ga se Suločana plaši.
Đaja primeti da je Palavi zabrinuta i savetuje je da više ne misli na svoju prošlost. Pre odlaska joj preda i neku kovertu. Viđej je van sebe od besa. Šarda se suprotstavi Suločani koja samo doliva ulje na vatru i huška ga još više.
Palavi se šokira kada joj Ragav preko video poziva pokaže njen dnevnik i dizajnove za sari. Takođe joj otkrije da je u kući Dešmukovih i pokazuje njene zbog čega se Palavi razneži. On joj obeća da nijedan problem neće moći blizu nje i njene porodice. Palavi je srećna jer će se sastati sa porodicom.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno