Mehndi Hai Rachne Waali – 96. epizoda - Palavi pokušava otkriti pravog krivca!

TurskeSerije
TurskeSerije
Developer: igordr
Price: Free

Indijske Serije

Mehndi Hai Rachne Waali – 96. epizoda – Palavi pokušava otkriti pravog krivca!

By  | 


Mehndi Hai Rachne Waali – 96. epizoda – Palavi pokušava otkriti pravog krivca!

Ragav pita Palavi zašto je stala u njegovu odbranu i ostala sa njim kad je imala priliku koju je čekala mesecima, da ode sa svojom porodicom. Palavi mu kaže da je uz njega jer zna da je nedužan. Krenuo je na bolje i ne može da dozvoli da ga sputa takva nepravda. Dokazaće da ništa nije uradio.
Nešto kasnije, Ragav sav uznemiren podeli sa Farhadom da je tužan što je Đaja u sekundi poverovala Viđeju i što ga nije podržala. Istovremeno je prijatno iznenađen i srećan što se Palavi zauzela za njega.
Sa druge strane, Mansi samo doliva ulje na vatru i huška još više Viđeja protiv Palavi zbog čega dolazi do prepirke između nje i Šarde.
Palavi se isto pita zašto je poverovala Ragavu koji ništa lepo u prošlosti nije radio, dok joj Krišna kaže da je to zato što odlučuje srcem, a ne glavom. Palavi zatekne Đaju kako pakuje odeću i pita je zašto toliko ne veruje Ragavu, šta je dovelo do toga. Đaja krene da otkrije Palavi o Ragavu i njegovom ocu, ali zastane i govori Palavi da je najbolje da se vrati svojoj kući.
Kirti pokušava da stupi u kontakt sa Sanijem. Na telefon se javi njegov prijatelj Rohit koji joj saopšti da je Sani pronađen bez svesti. Palavi pokušava da zaustavi Ragava koji izda naređenje Farhadu da zatvori izložbeni salon “Golden Hill” odakle je i ukradena ona ogrlica. Ona i Farhad nameravaju da pronađu krivca za tu krađu i nesporazum koji je nastao nakon toga.

Pozdrav svima! Moje ime je Sebastijan - vaš prevoditelj i moderator. Nadam se da uživate u kvalitetnom sadržaju na našem sajtu i da ćemo se družiti još dugo!

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    Kako da pauziram AdBlocker SAMO na ovom sajtu?

    1. 1 Klikni na AdBlock ikonicu u gornjem desnom uglu pretraživača - ikonica je crvena kao znak STOP
    2. 2 Ispod teksta "Pause on this site:" klikni na dugme "Always"
    3. 3 Osveži stranicu i gledaj sve besplatno