Mentalist od 29 do 31 epizode - Turske-Serije.Net

Americke Serije

Mentalist od 29 do 31 epizode

By  | 

Mentalist od 29 do 31 epizode

29 Epizoda,Crno zlato i crvena krv

Tokom istrage ubistva u slučaju Red Johna, Sam Bosco hvata Patricka zbog ometanja istrage. Jane je uhvaćen i odveden u zatvor jer je postavio uređaj za prisluškivanje u Boscovom uredu. Choe ispituje Luscuma, koji priznaje da je svađa zapravo bila zbog nafte na zemljištu, koje mu je oduzeto. Cho posećuje Janea u zatvor i daje mu slučaj na uvid.

30 Epizoda,Crveni bikovi

Kad su se dva različita slučaja počela presecati, Minelli je naredio da se Boscov i Teresinin tim ujedine u istrazi otmice. Međutim, zbog dva različita pristupa, pojavljuju se pritisci unutar timova i među kolegama…

31 Epizoda,Njegova desna crvena ruka

Nakon dojave da je na groblju nađeno telo, detektivi odlaze na teren i započinju istragu. Mrtvac je zamrznut i ostavljen u grobnici bez ikakve identifikacije. Po povratku u sedište ekipa vidi ranjenog Bosca i još dvojicu agenta mrtvih, a agent Hicks je nestao. Pregledjuju snimke s video nadzora, a zaposlenici su podvrgnuti ispitivanju kako bi se otkrilo više o nezapamćenom zločinu počinjom u središtu Centralnog biroa. U međuvremenu, forenzičari otkrivaju da telo pronađeno na groblju pripada dr. Towlneu Morningu iz Stockona, a Jane zajedno s Lisbon i Choom odlazi do njegovog ureda.

Psssst... Tajni post samo za članove naše mejl liste - naše VIPovce!

Unesi podatke i prijavi se besplatno na našu mejling listu i obezbedi pristup (tajnim) postovima koji nisu na sajtu! Postani VIPovac ili VIPovka sada i unesi podatke!

* polja sa zvezdicom su obavezna


Hej, pozdrav! Dvoje administratora, uz naše izvrsne moderatore, konstantno brine o vama, osluškuje i ispunjava vaše želje! Rekoh dvoje, pa da se predstavimo, moje ime je Igor i zadužen sam za tehničke detalje, njeno Tina i ona je i autor i tehnički asistent. Toliko za sada, čujemo se na sajtu!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *